Varför sjukpenning till omförsäkrade?

Detta är väl så nära en skandal vi kan komma i vårt land. Att personer som omförsäkrats från Försäkringskassa till Arbetsförmedling senare ska kunna välja att fortsätta få sin försörjning genom sjukpenning, personer som uppenbart är friska nog att ställa sig i kö på Arbetsförmedlingen.
Och den här meningen: "Sjukskrivningarna i Sverige nådde sin botten i mitten av 2010 efter att ha minskat sedan 2002. Sedan dess har sjukskrivningarna ökat igen."
När ska Allianskommunisterna begripa att de gör folk bidragsberoende?
Och den här meningen: "Sjukskrivningarna i Sverige nådde sin botten i mitten av 2010 efter att ha minskat sedan 2002. Sedan dess har sjukskrivningarna ökat igen."
När ska Allianskommunisterna begripa att de gör folk bidragsberoende?
Svenskan skriver om det också.

Bort med svensk allianskommunism

Yttrandefrihet utan fra-spionage på internet, utan KGB-artad kartläggning av våra åsikter.
Bidragslandet nr 1 i världen, detta fortfarande efter en alliansregering, som nu även slänger pengar på fas 3-anordnare för att snedvrida konkurrensen bland företagarna. Slopa alla bidrag till anordnare och enskilda personer omgående, ge enskilda medborgare en påse pengar som vi får klara oss på resten av livet, om inte måste vi visa ansvar och försörja oss själva genom hederligt arbete.
Krafttag mot den grova organiserade brottsligheten.
Ökad invandring till Sverige är helt okej, förutsatt att de nyanlända kan försörja sig själva från dag 1. Inga årgärder med skattepengar.
Sänk skatterna, så lönerna också kan sänkas. Lönerna ska ner till en rimlig nivå, t ex den som föreslås av Mats Persson och Marian Radetzki. Radetzki är otroligt skärpt i denna fråga; men sakargument hjälper ju inte mot lata och bidragsälskande svenskar, som tycker att en sommar hemma på sofflocket framför OS-tv:n är idealet. Slappt, mycket slappt. En spark i arslet och ut på arbetsmarknaden är det som behövs på de arbetslösa, det borde bota deras lathet.
Sverige, pk-landet där bara en åsikt åt gången tillåts.
  • Yttrandefrihet utan fra-spionage på internet, utan KGB-artad kartläggning av våra åsikter.
  • Bidragslandet nr 1 i världen, detta fortfarande efter en alliansregering, som nu även slänger pengar på fas 3-anordnare för att snedvrida konkurrensen bland företagarna. Slopa alla bidrag till anordnare och enskilda personer omgående, ge enskilda medborgare en påse pengar som vi får klara oss på resten av livet, om inte måste vi visa ansvar och försörja oss själva genom hederligt arbete.
  • Krafttag mot den grova organiserade brottsligheten.
  • Ökad invandring till Sverige är helt okej, förutsatt att de nyanlända kan försörja sig själva från dag 1. Inga årgärder med skattepengar.
  • Sänk skatterna, så lönerna också kan sänkas. Lönerna ska ner till en rimlig nivå, t ex den som föreslås av Mats Persson och Marian Radetzki. Radetzki är otroligt skärpt i denna fråga; men sakargument hjälper ju inte mot lata och bidragsälskande svenskar, som tycker att en sommar hemma på sofflocket framför OS-tv:n är idealet. Slappt, mycket slappt. En spark i arslet och ut på arbetsmarknaden är det som behövs på de arbetslösa, det borde bota deras lathet.
  • Sverige, pk-landet där bara en åsikt åt gången tillåts.

Vem kan ta självutnämnda offer på allvar?

Så får man väl karaktärisera gnällspikarna i hypokondrikernas nätverk RESURS. Här en som vill ha nyval. Trött på borgarna alltså. Det är jag också, fast trött på deras slappa attityd till dessa självutnämnda offer som bara gnäller om att: "-snälla, tyck synd om mig"! Här en till drömmare som vill ha annan regering i hopp om mera slöseri med skattepengar för ökade bidrag.
Dessa ryggradslösa ynkryggar som bara spelar offer hela tiden, sitter på olika forum och klämmer och känner på sig för att hitta så mycket symptom som deras uppfinningsrikedom möjjliggör. Dessa hypokondriker som hellre vill gå hemma och påta i trädgården eller meka med bilen i stället för att ta sig i kragen och ta ansvar för sin försörjning som vi andra arbetare tvingas göra dagligen. Ärligt talat; vem kan ta dessa självutnämnda offer på allvar?
Om vi antar att det går från ont till ondare; från högerkommunism till vänsterkommunism i nästa val, d v s vi får en ny s-ledd regering. Det ska bli intressant att se om gnället upphör på dessa forum, när de märker att närheten mellan s och m i sjukförsäkringsfrågan är slående. Och sedan har vi det lilla stalinistiska kommunistnätverket myter.tk som inte verkar få så stor spridning ändå på sin egen mytbildning.

RSS 2.0