Bort med svensk allianskommunism

Yttrandefrihet utan fra-spionage på internet, utan KGB-artad kartläggning av våra åsikter.
Bidragslandet nr 1 i världen, detta fortfarande efter en alliansregering, som nu även slänger pengar på fas 3-anordnare för att snedvrida konkurrensen bland företagarna. Slopa alla bidrag till anordnare och enskilda personer omgående, ge enskilda medborgare en påse pengar som vi får klara oss på resten av livet, om inte måste vi visa ansvar och försörja oss själva genom hederligt arbete.
Krafttag mot den grova organiserade brottsligheten.
Ökad invandring till Sverige är helt okej, förutsatt att de nyanlända kan försörja sig själva från dag 1. Inga årgärder med skattepengar.
Sänk skatterna, så lönerna också kan sänkas. Lönerna ska ner till en rimlig nivå, t ex den som föreslås av Mats Persson och Marian Radetzki. Radetzki är otroligt skärpt i denna fråga; men sakargument hjälper ju inte mot lata och bidragsälskande svenskar, som tycker att en sommar hemma på sofflocket framför OS-tv:n är idealet. Slappt, mycket slappt. En spark i arslet och ut på arbetsmarknaden är det som behövs på de arbetslösa, det borde bota deras lathet.
Sverige, pk-landet där bara en åsikt åt gången tillåts.
  • Yttrandefrihet utan fra-spionage på internet, utan KGB-artad kartläggning av våra åsikter.
  • Bidragslandet nr 1 i världen, detta fortfarande efter en alliansregering, som nu även slänger pengar på fas 3-anordnare för att snedvrida konkurrensen bland företagarna. Slopa alla bidrag till anordnare och enskilda personer omgående, ge enskilda medborgare en påse pengar som vi får klara oss på resten av livet, om inte måste vi visa ansvar och försörja oss själva genom hederligt arbete.
  • Krafttag mot den grova organiserade brottsligheten.
  • Ökad invandring till Sverige är helt okej, förutsatt att de nyanlända kan försörja sig själva från dag 1. Inga årgärder med skattepengar.
  • Sänk skatterna, så lönerna också kan sänkas. Lönerna ska ner till en rimlig nivå, t ex den som föreslås av Mats Persson och Marian Radetzki. Radetzki är otroligt skärpt i denna fråga; men sakargument hjälper ju inte mot lata och bidragsälskande svenskar, som tycker att en sommar hemma på sofflocket framför OS-tv:n är idealet. Slappt, mycket slappt. En spark i arslet och ut på arbetsmarknaden är det som behövs på de arbetslösa, det borde bota deras lathet.
  • Sverige, pk-landet där bara en åsikt åt gången tillåts.

Kommentarer
Postat av: Snudan

Föresten varför moderera?

2012-04-02 @ 19:13:06
Postat av: Anders G:son

@ Snudan:



"Föresten varför moderera?"



För att inte släppa igenom tomma skitkommentarer från stortjuvar som stjäler våra gemensamma skattepengar genom bidrag för "arbetslöshet", "sjukdomar", och lata socialbidragsfall.



Dessutom så kan dom inte skriva ordentlig svenska, stavar som en treåring och borde börja om i grundskolans årskurs 1, och lära sig stava och räkna från grunden. Men den nivån är tyvärr också för avancerad för dom.



Dom får nog börja från lekskolan med iq-test som lägga fyrkantiga klossar i fyrkantiga hål, runda klossar i runda hål, o s v.



Synd om dom där analfabeterna och kleptomanerna är det i vart fall.

2012-04-02 @ 21:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0